Robby Kevlishvili winnaar van de tweekamp jong tegen oud

Cultural Village Schaaktoernooi 2014

Zondag 30 november 2014 – Mistig in Wijk aan Zee. Ik hou daar zelf wel van: het houdt ons mooie dorp overzichtelijk terwijl je geen idee hebt wat er allemaal gebeurt. Net als de schaakborden in cafĂ© de Zon. Beperkt speelveld met oneindige mogelijkheden. Vandaag de slotdag waarbij in alle groepen sommige zaken wel helder leken maar het wellicht toch niet zouden zijn. Desillusie en vreugde kunnen zomaar een dunne scheidslijn kennen vandaag.

De eerste aandacht ging uiteraard uit naar de tweekamp waar Friso tegen een achterstand aankeek en in de 2 partijen met verkort tempo de zaak moest rechtzetten. Gaan de jaren tellen bij dhr. Nijboer? Ik durfde het hem niet te vragen. Feit is echter dat Robby Kevlishvili na zijn winst van gisteren ook deze partijen (met een overdaad aan tijd op de klok) naar zich toe wist te trekken. Lees verder (pdf)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.