Website gelanceerd voor Tata Steel Chess Tournament Rotterdam

Ab en Teun hebben een website gelanceerd voor het komende 77ste Tata Steel Chess Tournament, vijfde ronde in Rotterdam. De wereldtop (met o.m. wereldkampioenen Magnus Carlsen en Yifan Hou, met Anish Giri en Loek van Wely en nog 10 andere supergrootmeesters) speelt dan op donderdag 15 januari in De Rotterdam. De Rotterdam is het nieuwe gebouw van architect Rem Koolhaas, gelegen vlak naast de Erasmusbrug op Rotterdam-Zuid. Bij zo’n prestigieus schaakevenement horen ook nevenactiteiten voor jong en oud. Volg de website voor al het nieuws hierover. De eerste nevenactiviteit is al gepubliceerd!

Voor jullie op- en aanmerkingen en adviezen houden wij ons aanbevolen. De bedoeling is dat er veel links komen op diverse (schaak)sites, zowel landelijk als regionaal. Lees meer op de website…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.