Rotterdam en De Rotterdam even het schaakcentrum van de wereld

De 26-jarige fotograaf Eric van Vuuren maakte met behulp van een drone schitterende beelden van zijn Rotterdam. ,,Ik geniet echt van deze stad.” ‘Zo vliegt zijn camera over de Markthal, de SS Rotterdam, de Kuip, het Hofplein en het Centraal Station. In mei verhuisde Van Vuuren van Spijkenisse naar de Coolhaven in Rotterdam. In zijn appartement op de tiende verdieping kijkt hij het liefst uit het raam.

,,Hoewel ik hier nog niet zo lang woon, voel ik me hier thuis.” Toen de Maasstad op 14 november werd uitgeroepen tot European City of the Year besloot hij een video te wijden aan de highlights van de stad waar hij zo trots op is.’ Het filmen nam ruim twee weken in beslag en de montage duurde drie dagen. Sinds zijn filmpje online staat regent het complimenten. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.