derde ronde eerste klasse

In de eerste klasse B zijn er drie teams die op basis van sterkte favoriet waren voor het kampioenschap. En laten die drie nu in de eerste ronden elkaar treffen. In de eerste ronde won Roden dik van Lewenborg, in de tweede won Roden nipt van Het Kasteel. En nu in de derde ronde mochten Lewenborg en Het Kasteel onderling uitmaken wie in het kielzog van Roden kan blijven.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.