ART Chess Spring edition

ART Chess spring edition

De eerste editie van het Amsterdam Rapid Tournament was een waar succes. Twee weken voor aanvang was de grens van honderd deelnemers al gepasseerd en werd besloten om het aantal deelnemers te verhogen. Schakers kwamen uit heel Nederland, Duitsland en Belgi├ź. Internationaal meesters en grootmeesters, waaronder Dimitri Reinderman en David Klein, kwamen hun geluk beproeven. Maar ook huis-tuin-en-keuken schakers hebben genoten van het schaakgeweld, prachtig vormgegeven in kunst en muziek.

Meer impressies van deze dag kunt u vinden op www.artchess.nl/pers

Inmiddels is de winter begonnen en ART Chess is volop bezig met de voorbereidingen van de lente editie. De onderhandelingen met diverse kunstenaars en muzikanten zijn volop gaande. Ook deze keer wordt het een unieke dag vol met kunst en muziek. Uiteraard staat het schaken centraal. Het belooft weer een ware happening te worden, waar wederom iedere schaker van elk niveau in de prijzen kan vallen en genieten van jonge talenten op het gebied van kunst, muziek en de schaaksport.

Vanaf 1 januari 2015 kunt u lid worden van onze exclusieve Club ART Chess. Onze leden worden periodiek en als eerste geïnformeerd over onze komende schaakevenementen. Bovendien worden zij altijd en als eerste geplaatst. De kosten voor lidmaatschap bedragen slechts 10 euro per jaar. U kunt dit bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL95ABNA0504129384 ten name van Aristocratisch Bal, onder vermelding van uw naam en e-mailadres. Na ontvangst van uw overboeking ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.