2de NBC Promotietoernooi

Nog 1 dag om je in te schrijven!

Schaak (weer) mee met de NBC..! en maak opnieuw kans op 300, 200, of 100 euro aan prijzengeld!

1 januari start de NBC, de Nederlandse Bond van Correspondentieschakers, voor de 2e keer een toernooi voor iedere schaker, die kennis wil maken met deze fascinerende vorm van schaken. Het toernooi wordt gespeeld op de webserver volgens de standaardregels van de ICCF (50 dagen bedenktijd voor 10 zetten). Lidmaatschap van de NBC of een schaakvereniging is niet vereist. Deelname kost slechts 10 euro (gratis voor NBC-leden) en levert ook nog eens een gratis NBC-lidmaatschap voor 2015 op. Al naar gelang het aantal deelnemers wordt er gespeeld in groepen van vijf of acht spelers. Iedere deelnemer speelt met wit én zwart tegen dezelfde tegenstander.

Meld je vóór 15 december per e-mail aan bij Joop Jansen: onder vermelding van naam, adres en email en eventueel ICCF-ID-nummer of bel voor nadere info 06 51123736. Of neem een kijkje op www.correspondentieschaken.nl

3 Comments

 1. Avatar
  Aard november 30, 2014

  Als het tempo 1 dag per zet zou zijn, zou ik wel meedoen.

  Maar 5 dagen per zet is veel te lang.

  En misschien denken anderen daar ook wel zo over.

 2. Avatar
  Lucas november 30, 2014

  Maar Aard, als ik het goed heb begrepen, speel je dus acht of twaalf partijen tegelijkertijd. Daardoor is het gemiddelde tempo eigenlijk hoger dan 1 zet per dag.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.