De hese ring

Nee, dit is geen titel van een album van Suske en Wiske. Waar het wel op slaat? Utrecht had Rummikubletters bij de borden neergelegd als consumptiebonnen. Ik kwam tot een woord van 9 letters, lukt u het om ze alle 10 te gebruiken?

Speellocatie deze zaterdag was niet Den Hommel, maar wijkcentrum De Leeuw waar het met vier wedstrijden een gezellige drukte was.

BSG nam uiteindelijk een benauwde 4,5 – 5,5 overwinning uit Utrecht mee. Waar vorige ronde over geluk geklaagd mocht worden, mag deze ronde Utrecht dat doen. Utrecht deed het zonder Menno Okkes en BSG zonder Robin van Kampen. Voor hen vielen Sebastian Halfhide en Jesper de Groote in. lees verder

Over Herman Grooten

Herman is ruim 40 jaar schaaktrainer. Hij verzorgde lange tijd de schaakrubrieken in Trouw en het ED. Daarnaast was hij Topsportcoördinator bij de KNSB en is hij auteur van diverse schaakboeken en werkt hij voor Schaaksite. Klik hier voor series die hij op Schaaksite heeft gezet.

1 Comment

  1. Avatar
    Jasper Geurink december 15, 2014

    ‘De hese ring’, kan ook worden gelegd tot ‘herengids’ (9 letters) of ‘heerdesign’ (10 letters), de naam van een succesvolle herenkledingswinkel :)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.