Rotterdam. Make it Happen.

De nieuwe slogan van Rotterdam is voor schaken meteen ook de grote uitdaging voor het nieuwe jaar. Want op donderdag 15 januari 2015 wordt de vijfde ronde gespeeld van het wereldvermaarde Tata Steel Chess Tournament in De Rotterdam, nu al weer de 77ste editie. De populaire wereldkampioen, de Noor Magnus Carlsen (23), zal dan aanwezig zijn en ook de wereldkampioen bij de dames, de Chinese Yifan Hou (20). Sinds vorig jaar gaat het Tata Steel Chess Tournament on Tour. Het Rijksmuseum als speellocatie was sportief en publicitair een groot succes. Hierna deed de schaakkaravaan de High Tech Campus in Eindhoven aan.

Beide steden, of beter gezegd beide regio’s, krijgen nu de kans schaken prominent op de agenda te plaatsen en dit wordt natuurlijk met beide handen aangegrepen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.