Toernooi Groningen geopend

Gisteravond is het Schaakfestival Groningen geopend. U denkt misschien een beetje vroeg, zondag beginnen de schakers pas. U hebt gedeeltelijk gelijk. Vorig jaar toen het toernooi op zaterdag begon was de officiële opening op de vrijdagavond. Dat had echter als probleem dat vele genodigden afzegden omdat ze of al op vakantie waren of zich gereedmaakten voor de vakantie.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.