Schaakfestival Groningen dag 2

De tweede dag van Groningen betekende de tweede ronde van het Open toernooi. Maar ook de start van de tweekamp tussen Dimitri Reinderman en Jorden van Foreest. En ook de dag van de Grand Prix voor 80 jeugdspelers van meestal zeer jonge leeftijd. Na afloop werden de buitenlandse studenten ontvangen door de voorzitter van het dagelijks bestuur van de Universiteit en ook de eerste voorstelling van Satie vond plaats. De nederlandse versie, morgen is er de engelse versie.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.