Slecht

Hoe slecht kun je een wedstrijd spelen? Nou, daar weten we sinds 13 december alles van. Het zal dan ook een slecht verslag worden van de wedstrijd die we tegen Utrecht 2 speelden. Op voorhand wisten we dat we hier moesten scoren omdat de andere teams toch wel sterker voor de dag lijken te komen. Maar het was niet onze dag, en dat werd al snel duidelijk.

Nog voor de wedstrijd via een chaotische inleiding goed en wel op gang was gekomen, konden we de eerste nul al noteren. Freddie van der Elburg gaf door een stomme zet een pion weg. Dat hoeft niet catastrofaal te zijn maar het plezier was er gelijk af. Hij gaf meteen op omdat hij geen zin had om tegen de bierkaai te moeten vechten. Waar is de Fighting Spirit gebleven?

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.