Het zit er op

Tja dat is een titel die eigenlijk niets zegt. Iedereen weet wel dat het schaakfestival in Groningen vandaag de laatste dag had. U heeft natuurlijk vandaag de diverse filmpjes van de persdienst van het toernooi gezien. U wilt natuurlijk weten wat er zoal is gebeurd. Nu eigenlijk best veel. Voor veel deelnemers het belangrijkste: de door de NOSBO beschikbaar gestelde oliebollen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.