Vierkampen in Assen

Assen hield zijn tweede vierkampentoernooi van dit seizoen. Eén partij op de vrijdagavond en twee op de zaterdag. Dit keer trok het toernooi 34 deelnemers. Daaronder een aantal die er net 9 ronden op had zitten in Groningen. Van de jeugd kun je dat verwachten, maar er waren ook senioren die dit avontuur aandurfden. Uw verslaggever niet, want schaken om negen uur ‘s-ochtends trekt mij niet aan. Wel even op de zaterdagmiddag gekeken of Ben van Os zich weer verslapen had. Dat bleek mee te vallen. Hij was slechts enkele minuten te laat. Niettemin won hij weer zijn ochtendpartij, dit keer tegen Jan Boer. Als dat zo doorgaat dan komt hij ook de volgende keer niet op tijd. U bent gewaarschuwd.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.