De schaaktrein: alles over de NS Tata Steel Chess Express in de media

Afgelopen woensdag, 7 januari, stond in het teken van de promotie van de 77ste editie van het Tata SteeL Chess Tournament dat a.s. vrijdag officieel zal worden geopend. Er reed een speciale schaaktrein door Nederland met diverse prominenten uit de schaakwereld en uit de media. Naast Anish Giri en Chess Queen Anne Haast waren ook Circe Janse en Lucas Nguyen aan boord. Beiden zijn tien jaar en behoren tot de schaaktalentjes van de Rotterdamse Schaakbond. Beiden zijn een keer Nederlands Kampioen in hun leeftijdscategorie geweest. Zij waren onze ‘gastvrouw en gastheer’ op deze bijzondere schaakreis op uitnodiging van Tata Steel Chess. Zij werden begeleid door Meester Jan. Lees meer….

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.