Sensationele zege Nederlands kampioene schaak

Anne Haast verslaat Jan Timman

Anne Haast heeft vanmiddag voor een sensatie gezorgd bij de Tata Steel Challengers door schaaklegende Jan Timman te verslaan. De nestor van het Tata Steel Chess Tournament moest in de Nederlands kampioene schaak vanmiddag zijn meerdere erkennen. Timman is de hoogst geklasseerde grootmeester waarvan Haast totnogtoe heeft gewonnen. Anne was vanochtend nog in Tilburg voor haar studie en had zich gisteravond en in de auto op weg naar Wijk aan Zee voorbereid op de partij tegen Timman.

Het Tata Steel Chess Tournament vindt van 9 tot en met 25 januari plaats in Wijk aan Zee. Tijdens het toernooi wordt er door de Tata Steel Masters ook een ronde in Rotterdam (15 januari) en in Den Haag (21 januari) gespeeld.

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com. Volg ons ook via Twitter (@TataSteelChess), Facebook (TataSteelChess) en Instagram (TataSteelChess)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.