77e Tata Steel Chess – dag 6: twaalf prijswinnaars in dagvierkampen

Van Orsouw, Dekker, Korving, Luijendijk, Arkesteijn, Haisma, Ten Hove en De Ruiter winnen hun dagvierkampgroep, waarbij Jaco Arkesteijn en Rein de Ruiter met drie overwinningen het meest overtuigend heersten. Theo van Orsouw, Kees Korving, Jaap Luijendijk en Hans Haisma scoren met 2½ uit 3 eveneens fraai. Johan-Martijn ten Hove verliest in de slotronde, waardoor alle deelnemers in Groep 7J op 1½ punten eindigen. Derk Dekker deelt de eerste prijs met de tegenstander die hij in de slotronde verslagen heeft.

Verdienstelijke tweede plaatsen zijn er voor Patrick Tjioe, Willem Limpens, Martin van Staden sr en de redacteur van Schaakcombinatie HTV: Pim van der Meiden.

Nieuwe foto’s aan de collectie van Alina l’Ami toegevoegd.

Vandaag geen nieuwe verslaggeving rond de Tata Steel Masters en de Tata Steel Challengers. In deze groepen wordt donderdag 15 januari de 5e ronde gespeeld. De Challengers spelen in Wijk aan Zee. De Masters in Rotterdam.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.