Fotoimpressie 5e ronde Tata Steel Chess in Rotterdam

De 5e ronde van de Tata Steel Masters werd met een gongslag geopend door Nouchka Fontijn. Europees Kampioene boksen en Rotterdams Sportvrouw van het Jaar 2014

Rotterdam, donderdag 15 januari 2015

Het Tata Steel Chess Tournament kent een lange traditie. Ooit begonnen als een personeelstoernooi is het uitgegroeid tot een internationaal toernooi van wereldformaat, waar grootmeesters en amateurs hun agenda’s voor vrij houden. In 2015 wordt het toernooi voor de 77e keer georganiseerd. In de schaakwereld staat het toernooi in Wijk aan Zee bekend als “Het Wimbledon van het Schaken”. Elk jaar in januari meten de allerbeste schakers ter wereld op het Tata Steel Chess Tournament hun krachten. Het Tata Steel Chess Tournament doet in 2015 ook Rotterdam en Den Haag aan. Op donderdag 15 januari vond de 5e ronde van de Tata Steel Masters plaats in De Rotterdam. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.