77e Tata Steel Chess – dag 8: tienkampen zijn begonnen

Op de dag van de zesde ronden voor de Masters en Challengers zijn de tienkampen begonnen met 48 deelnemers uit de Haagse regio. Waarvan 37 lid van een vereniging binnen de Haagse Schaakbond en 11 ratinghouders, persoonlijke leden en leden van verenigingen buiten de regio, maar die wel hier woonachtig zijn.

De 48 partijen leverde 22½ punten op: 16 overwinningen, 13 remises en 19 verliespartijen. Met zoveel deelnemers ontkom je niet aan streekderby’s. In Groep 2B staan er zes op het programma, met Gert Legemaat, WFM Anna-Maja Kazarian, Henk Happel en Stijn Gieben in één groep. In 5C staan er drie op het programma. In TOP, 1A, 3J, 4C, 4F, 4I, 5E, 6B, 6Z en 9D blijft het de komende dagen bij één streekderby.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.