Nick Schilder bekijkt eerste partij tussen twee wereldkampioenen

Kersverse schaakambassadeur Nick Schilder is vandaag weer op het Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee. Bij de opening van de 7e ronde, die werd verricht door burgemeester Freek Ossel van Beverwijk, had Nick veel aandacht voor een primeur: de eerste partij tussen de beide wereldkampioenen schaken bij de mannen en de vrouwen: Magnus Carlsen (Noorwegen) en Hou Yifan (China).

Het Tata Steel Chess Tournament vindt van 9 tot en met 25 januari plaats in Wijk aan Zee. Tijdens het toernooi wordt er door de Tata Steel Masters ook een ronde in Rotterdam (15 januari) en Den Haag (21 januari) gespeeld.

Het speelschema van de Tata Steel Masters en Tata Steel Challengers en overige informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com. Volg ons ook via Twitter (@TataSteelChess), Facebook (TataSteelChess) en Instagram (TataSteelChess)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.