Robby Kevlishvili wint Pathena Young Talents toernooi

ROTTERDAM – Er was lang naar uitgekeken en op 15 januari 2015 was het dan zover. Tata Steel Chess on tour kwam naar Rotterdam. In het gebouw “ De Rotterdam” was op de 6e verdieping een fantastische speellocatie met uitzicht op de Erasmusbrug. De Masters speelden hier hun 5e ronde in het Tata Steel Chess Tournament. Een mooie dag voor het schaken en een mooie dag voor Rotterdam. Het was niet alleen een mooie dag, maar ook een druk bezochte dag. Veel mensen kwamen kijken en dit maakte deze dag extra bijzonder. Dit jaar is Stichting Pathena ook partner van Tata Steel Chess, wat zich uit in het feit dat Pathena voor de locaties Rotterdam en Den Haag de liveborden en verbindingen voor haar rekening neemt. Pathena blijft hiermee stevig aan de weg timmeren om het uiteindelijke doel, jonge schaak talenten de kans geven zich verder te ontwikkelen, te bereiken. Lees verder… )pdf)

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.