Alle nevenactiviteiten van Tata Steel Chess in Rotterdam

Met onder andere:

Schaken en Kunst in Museum Boijmans van Beuningen

Afgelopen woensdag bracht een groep van dertig basisschoolleerlingen van diverse scholen in en buiten Rotterdam een bijzonder bezoek aan Museum Boijmans van Beuningen. Voor hen was een speciaal programma samengesteld.

Een schaakprobleem voor schaakambassadeur Nick Schilder

Afgelopen woensdag 14 januari 2015 verzorgde Nick Schilder een schaakles op de OBS Charlois. Dit is niet onopgemerkt gebleven.

Wereldkampioenen krijgen van schoolkinderen een Rotterdam Schaakspel

Afgelopen donderdag bezochten de Tata Steel Masters De Rotterdam om er de vijfde ronde te spelen. De toppartij was die van Magnus Carlsen tegen Levon Aronian. Magnus won deze partij en mede hier door staat Rotterdam nu in zijn geheugen gegrift. Het was een mooie aanvalspartij.

Robby Kevlishvili wint Pathena Young Talents toernooi

ROTTERDAM – Er was lang naar uitgekeken en op 15 januari 2015 was het dan zover. Tata Steel Chess on tour kwam naar Rotterdam. In het gebouw "De Rotterdam" was op de 6e verdieping een fantastische speellocatie met uitzicht op de Erasmusbrug.

Bestuurders RSB-verenigingen zorgen voor warming-up Tata

ROTTERDAM – Al vroeg kwam de uitnodiging bij verenigingen binnen; woensdag 14 januari konden alle bestuurders van de RSB-verenigingen het voorspel verzorgen voor de 5e ronde van het TaTa Steel Chess Tournament. Nog voordat Carlsen, Aronian, Giri en alle andere wereldtoppers maar een stuk zouden verzetten zorgden ruim 30 bestuurders ervoor dat de stukken een dag eerder over de borden vlogen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.