Het Schaakspel, een uniek idee!

 

Eind december 2014 verscheen de laatste aflevering in deze serie. Zij hadden toen besloten ook van deze serie een boekje uit te geven. Daarnaast wilden ze ervaring opdoen met het uitgeven van dit boekje als e-book. Het boekje is opgedragen aan hun vier kleinkinderen. Lees meer…In september 2012 stelden wij Ine en Mathieu Kloproggge aan jullie voor. Ine en Mathieu hadden twee boeken geschreven. In 2007 kwam hun Engelse boek uit onder de titel Chessmen, Art & History en in 2010 hun boek Het Schaakspel in Nederland. Over de presentatie van dit laatste boek is een uitgebreid artikel gepubliceerd. Zij droegen onze basisschoolkinderen een warm hart toe en waren, na overleg, direct bereid een serie artikelen te schrijven exclusief voor Schoolschaaksite.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.