Jeugdsimultaan tijdens 75e Noteboom

Terwijl we de 300 aanmeldingen nu al gepasseerd zijn, de 2600+ GM’s zich ook beginnen te melden, en we serieus moeten nadenken over het instellen van een aanmeldingsstop vanaf 375, wil ik hier graag de aandacht vestigen op een paar neven-evenementen die het Noteboomtoernooi dit jaar zo speciaal maken.

Voor de jeugd organiseren we een leuke simultaan op zondagochtend. De inmiddels zeer ervaren simultaangeefster Anne Haast (21 lentes jong) en Neerlands toptalent Jorden van Foreest (15) zullen het opnemen tegen jonge talentjes uit Leiden en omstreken. Voor de ouders is er genoeg ruimte in de lounge om rustig bij te komen van de werkweek, of kan een rondleiding door het museum Corpus een aardige afleiding zijn. Het is nog mogelijk om je aan te melden voor de simultaan, dit kan t/m donderdag 12 februari via onze site: www.lsg-leiden.nl/noteboomtoernooi/jeugdsimultaan/aanmelden-jeugdsimultaan/

Mensen die de grootmeesters van de CORPUS 4-kamp van dichtbij aan het werk willen zien, kunnen kiezen uit de vrijdagavond, zaterdagmiddag of zondagmiddag. Tijdens de wedstrijden zal GM John van der Wiel op boeiende wijze uitleg geven bij de zetten die op het bord komen. Ook zal er na afloop van de partijen kort gelegenheid zijn om directe vragen te richten aan de grootmeesters.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.