KNSB-competitie – 5e ronde: de verslagen

Rijswijk boekt de vijfde achtereenvolgende seizoensoverwinning tijdens een bezoek in Roosendaal aan een van de medekoplopers. De formatie gaat in groep 3F samen met HWP Sas van Gent 2 met tien uit vijf aan de leiding. In de zesde ronde treffen de ploegen elkaar in Gebouw Hofrust.

Het vlaggenschip van DSC Delft deelde de matchpunten met Zukertort Amstelveen, waardoor Kennemer Combinatie op gelijke hoogte komt in de 1e klasse A: met 9 punten uit vijf wedstrijden. Het Derde van DSC Delft was evenals Rijswijk op bezoek in Roosendaal en boekte een ruime overwinning.

Daar blijft het bij in deze vijfde ronde voor wat betreft de matchpunten. Op het gebied van verslaggeving is er echter weer volop productie gedraaid.

Informatie op hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.