1e klasse B – 4e ronde: uitslagen, verslagen en indeling

Het derde van sg Discendo Discimus gaat met nog drie speelronden te gaan alleen aan de leiding in de 1e klasse B. De clubgenoten van Het Vijfde verliezen aansluiting na een bezoek aan schaakcafé En Passant. Tegen Het Tweede van Schaakhuis wordt verloren.

Schaakcombinatie HTV opende de vierde ronde samen met de bezoekers van Promotie en wisten eensgezind te verliezen van het bierteam (aldus Rob de Vries op de verenigingssite) van de Zoetermeerse schaakclub en blijven op twee matchpunten staan. Raadsheer-Corbulo en Het Derde van Rijswijk staan voor aanvang van de vierde ronde op één punt. De ondelinge strijd tussen de degradant uit de Promotieklasse en de promovendus uit de 2e klasse was derhalve een degradatie-strijd. Raadsheer-Corbulo wint deze wedstrijd en weet twee ploegen met minder matchpunten.

Vanwege de wedstrijd bij Schaakhuis en in de Bosbeskapel zijn er verslagen met partij-verwerkingen bereikbaar gemaakt.

Informatie op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.