NOSBO-beker kwartfinales

Nog acht teams over die in deze ronde strijden om de halve finale te halen. Onder hun titelverdediger Hoogeveen. Die mochten als eerste starten tegen Roden. Hoogeveen kwam sterk op in de thuiswedstrijd. Weliswaar was Mol er niet bij, maar Mellema, Sadallah en Berghuis wel. Ze werden dit keer aangevuld met De Jonge. Roden trad aan met Battjes, Zwanepol, Dalmolen en Kunnen. Niet de sterkste opstelling, maar wel één van strijders. Het verslag van Roden geeft aan dat de overwinning van Hoogeveen pas laat tot stand kwam. Kunnen won van De Jonge. Zwanepol hield de sterke Sadallah op remise, Berghuis en Mellema wonnen hun partij voor Hoogeveen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.