Fotoverslag WSV Drie Ronden toernooi 2015

Jan Evengroen winnaar WSV Drie Ronden toernooi 2015 (proficiat Jan)

Waddinxveen, zaterdag 28 februari 2015

Op zaterdag 28 februari vond voor de 61e keer -waar blijft de tijd- het Drie Ronden toernooi plaats in het gastvrije Wijkgebouw Het Zuidhonk. Met 72 deelnemers voorwaar een mooi aantal, waar de organisatie trots op kan zijn. In de toernooi aankondiging stond aanvang 10 uur, en om klokslag 10 uur ging de vierkampen van start, dat is wel eens anders, CHAPEAU mensen. Van Messemaker 1847 (mijn club) namen, naast mijzelf, acht leden deel, een mooi aantal, waarvan Jan Evengroen in de eerste groep met twee├źnhalf punt als eerste een prijs uit mocht kiezen, en wat nam hij, ja een fietspomp. Net als andere jaren waren het prijzen in natura. Dit bewijst maar weer dat een toernooi niet altijd geslaagd met grote geldprijzen!. Rest mij nog de organisatie te bedanken voor de gezellige dag. Lees meer….

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.