Promotieklasse – 7e ronde: uitslagen, verslagen en programma

Schaakhuis prolongeert de koppositie met opnieuw duidelijke cijfers. Het team van Promotie herstelt zich van het gelijkspel tegen Schaakcombinatie HTV in de vorige ronde door in Delft Het Vierde van de Delftse Schaakclub te verslaan.

Hiermee blijft de Zoetermeerse formatie een sprankje hoop houden om volgend seizoen met twee teams in de KNSB-competitie uit te komen. Ze hebben meer bordpunten dan Schaakhuis. Weliswaar met één wedstrijd meer gespeeld, doch Botwinnik kan tijdens de slotronde een cruciale rol gaan spelen.

Het Tweede van Schaakcombinatie HTV scoort zijn tweede achtereenvolgende matchpunt vanwege het bezoek van RSC-Belgisch Park en laat het in Pijnacker verliezende DSC 5 een vol matchpunt achter zich.

Er zijn vijf lezenswaardige verslagen geschreven, waarvan één nageleverd verslag uit de vorige speelronde.

De voorlaatste ronde wordt tussen 9 en 26 maart gespeeld.

Informatie op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.