6e ronde klasse 1 NOSBO

In de eerste klasse A van de NOSBO ging de aandacht uit naar de wedstrijd Sissa 4 tegen Middelstum. De nummer 1 tegen de nummer drie die slechts één wedstrijdpuntje achter stond. De wedstrijd werd nipt gewonnen door Middelstum. Sissa 4 is door de tweede achtereenvolgende nederlaag uitgeschakeld voor het kampioenschap. Middelstum won de wedstrijd op de middenborden. Daar boekten Albert Verheij, Frits Brandsma en Jan Bol nuttige overwinningen. Tegen scoorden Marcel Pauw en Paul van Velthoven. Middelstum is hierdoor Sissa 4 gepasseerd op de ranglijst.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.