Raamvertelling

Om 12.30 betreden Dries, Roelof en ik als eersten de speelzaal. Een reis naar het verre oosten vraagt altijd om speling in het reisschema. Echter, is er nergens oponthoud, dan arriveer je al snel ongeveer op het moment dat de conciƫrge de deur van het speellokaal aan het openmaken is. De Hengelose schakers zijn nog in geen velden of wegen te bekennen als wij hun Denksportcentrum binnengaan.

Te vroeg zijn voor een schaakwedstrijd is zeer relaxed en kan ik een ieder aanbevelen. We vermaken ons ieder op eigen wijze, elk naar zijn eigen talenten en vermogens. Roelof komt een oude bekende uit Oentsjerk tegen en helpt stukken opzetten. (Roelof is als actief jeugdleider vaak bij de organisatie van jeugdtoernooien betrokken). Dries mengt zich in het rookbeleid ter plaatse; in het bijzonder bemoeit hij zich met de handhaving hiervan. (Dries is in het dagelijkse leven directeur). Zelf drink ik ontspannen een kopje koffie (Ik ben, de lezer raadt het wellicht al, door de week ambtenaar in dienst van de semi-overheid). Ook eet ik de boterham die ik in de vorige uitwedstrijd (december, St.Jacobparochie) zo miste. Als ik vandaag opnieuw verlies is het in elk geval niet met een rammelende maag.

Lees verder...

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.