Promotieklasse Nosbo

Het blijft spannend in de promotieklasse van de NOSBO met vier teams die blijven strijden om het kampioenschap en de twee promotieplaatsen naar de KNSB.

Als eerst moest Hoogeveen aan de BAK tegen buurclub ESG uit Emmen. Bij voetballen betekent dit meestal heibel langs en op de velden. Bij Hoogeveen en Emmen blijft het altijd sportief want men kent elkaar te goed. Op de borden werd er wel geknokt volgens beide verslagen.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 55 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november 2020 ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.