Cadeautje

Kijk dat de eigen spelers vooraf tegen je zeggen dat ze gaan proberen je een leuke verjaardag te bezorgen ok, maar als de tegenstander dan ook nog gaat meewerken, ja dan wordt het echt feest.

BSG heeft met 5,5 – 4,5 gewonnen van (mede-)koploper HMC Calder op deze mooie eerste lentedag van 2015, maar heeft daarbij het nodige geluk aan haar zijde gehad. HMC Calder kwam op volle oorlogssterkte naar Bussum. Sterker nog, Rob Schoorl had vandaag de rol van toeschouwer, voor hem was Daniel Fridman opgesteld. BSG deed het zonder Robin van Kampen, voor hem viel Remmelt Otten in.

Invaller Remmelt Otten behaalde met zwart op bord 9 knap remise tegen Niels Ondersteijn. In een iets mindere stelling kon zwart in een Grünfeld Indisch op een leuke manier gelijk maken. Zwart heeft net op b2 geslagen en wit valt op de verkeerde wijze deze loper aan:Lees meer…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.