Degelijke overwinning Dubbelschaak op Stukkenjagers 3

Reeds 2 weken na het duel met degradatiekandidaat Voerendaal 3, stond nu het volgende duel tegen een andere degradatiekandidaat op het programma. Het 3de team van De Stukkenjagers kwam op bezoek en ze hadden de trucendoos open getrokken. De bord 1 en 2 spelers waren namelijk voor de gelegenheid op bord 7 en 8 gaan zitten. Zij moesten daar de punten pakken en als de rest wist te verrassen zou er misschien wel een sensatie in de lucht hangen. Wel… deze sensatie kwam er niet… mede daar de bord 7 en 8 spelers slechts 0,5 uit 2 wisten te scoren. Uiteindelijk werd het een 5,5 – 2,5 voor de Dubbelschakers. Een uitslag die wel redelijk klopt als je het verloop van de partijen bekijkt. Na deze overwinning staan we nog altijd 2 matchpunten voor op de achtervolgers uit Helmond. De onderlinge clash die allesbeslissend zal gaan zijn staat als laatste wedstrijd dit seizoen op het programma.

Dit weekend speelden we weer gezellig met 3 teams thuis in ons vertrouwde Grandcafe Rembrandt. We speelden in de benedenzaal en zo konden we de partijen gespeeld op de 2 eboards ook laten zien op een scherm. Dat staat toch altijd wel leuk :-).

Voor het uitgebreide verslag met veel foto’s en partijen, klik hier.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.