Vier voormalige winnaars in Leiden Chess Tournament 2015

In de negende editie van het Leiden Chess Tournament van 17 t/m 26 juli 2015 zullen vier voormalige toernooiwinnaars acte de présence geven. De winnaar van vorig jaar Das Arghyadip (India) zal zijn titel komen verdedigen. De winnaar uit 2011, Sergey Tiviakov, zal opnieuw in Leiden komen strijden alsmede de winnaar uit 2010 Predrag Nikolic. Hun deelname is al toegezegd, maar ook de winnaar uit 2012, de Engelse kampioen David Howell, zal weer naar Leiden komen.

Opening

David Howell heeft inmiddels ook zijn medewerking toegezegd voor een openingsspektakel in de historische binnenstad van Leiden. Een onvervalste Nederland vs Engeland match tussen King David vs King Loek, regerend Nederlands kampioen Loek van Wely. Kijk regelmatig op de toernooisite www.leidenchess.com voor meer info.

De inschrijving staat open voor alle professionals en amateurs tot een maximum van 160 deelnemers. Inschrijven kan uitsluitend middels een digitaal inschrijfformulier op de website van het evenement.

Noot: Dit toernooi hebben we in het "Toernooi-menu" opgenomen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.