NL Snelschaken Clubteams: Titel vacant

Dat wordt weer een feest der herkenning in De Biechten bij het NK snelschaken voor clubteams. En het bijzondere is: de glorieuze winnaars van de lustrumeditie van vorig jaar, landskampioen En Passant, komen hun titel niet verdedigen. Dus staan vele ploegen te trappelen om de beker (en dankzij de sponsoring van Alexander Calder Arbeidsintegratie BV het aanzienlijke prijzengeld) in ontvangst te nemen.

Inschrijving bijna gesloten

EP-Charlois – 6e ronde NK snelschaken teams 2014

Wordt het Charlois/Europoort, de huidige koploper in de Meesterklasse en toernooiwinnaar in 2013? Erkende snelschaakcracks als Apeldoorn, LSG of Kennemer Combinatie onder leiding van Wouter Spoelman? Of toch de organiserende vereniging HMC Calder, die met een teamgemiddelde van 2559 de lat hoog heeft gelegd. We gaan het zien op zaterdag 18 april 2015.

Er wordt in De Biechten gespeeld in drie ratingcategorieën: 2100 plus, 1800-2100 en 1800 min. Teams bestaan uit 4 of 5 spelers, de KNSB-rating van 1 februari 2015 is bepalend voor de hoogte van het teamgemiddelde. Er zijn al teams gesignaleerd met creatieve opstellingen.

Schrijf je in via het webformullier op de toernooisite: hmcdenbosch.nl/nk/inschrijving/

Nog meer foto’s:

EP-HMC Calder – 7e ronde NK snelschaken teams 2014

EP 2-Charlois en EP-HMC Calder 2 – 9e ronde NK snelschaken teams 2014

Charlois 1 1e prijs A 02 – NK Calder prijsuitreiking – Hintham 2013

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.