Schaken voor het goede doel bij Nationale-Nederlanden

RSB voorzitter Angelo Ayala (L.) feliciteert en overhandigt Wim Koster de bijbehorende prijs

foto Teun Koorevaar

Afgelopen maandagavond werd in het prachtige Delftse Poortgebouw van Nationale-Nederlanden een snelschaaktoernooi gehouden in het kader van de Roparun. Een mooi initiatief van medewerkers van Nationale-Nederlanden Pensioen, Team 21. Op allerlei manieren probeert men geld in te zamelen voor dit goede doel. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam met als doel geld op te halen voor mensen met kanker. Naast de estafetteloop worden veel nevenactiviteiten georganiseerd met hetzelfde doel. Dit snelschaaktoernooi is er een van. Na de inleiding van Sabine Hamelink opende Hans Böhm het toernooi, interviewde Sabine en Ronald Möhrke en haalde herinneringen op uit tijden van wel eer toen verzekeringsmaatschappijen en banken nog een belangrijke rol speelden bij het schaken. Wie herinnert zich niet de notatieboekjes van NN? Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.