Hoe bevallen de live-uitzendingen?

Sinds kort bieden we via Schaaksite live-uitzendingen aan via de website zelf, dus niet doorklikken naar een live-uitzending, maar geïntegreerd in de Schaaksite. Hoe bevalt het? Wat zijn de indrukken, laat het weten.

14 Reacties

  1. Avatar
    kstolk 16 april 2015

    Ik was al van plan een mail hierover te sturen. Nu maar zo.

    Om een of andere reden willen de partijen niet openen op mijn ipad Air. Het vreemde is dat ChessArena wel werkt vai andere websites. Het moet iets te maken hebben met Schaaksite.

  2. Avatar
    Kees Schrijvers 16 april 2015

    Koos, zie je de partijen nu wel (zie amateurkampioenschap)??

  3. Avatar
    yme brantjes 16 april 2015

    Voor mij heeft het geen toegevoegde waarde. Als ik partijen wil kijken, zoek ik ze zelf op. Ik ben ook meestal op de site met mijn telefoon, dan zorgt de partijenviewer dat de site minder snel volledig geladen is. Ook is het minder overzichtelijk, omdat de partijenviewer direct groot weergegeven wordt en dus wat moeilijker om de artikelen (waar ik zelf voor kom) te vinden.

  4. Avatar
    yme brantjes 16 april 2015

    Een oplossing is misschien om de partijenviewer niet meteen op de hoofdsite weer te geven, door mensen eerst de artikelen te laten aanklikken of misschien een aparte pagina (schaaksite.nl/partijen bijv) waar de partijen te vinden zijn.

  5. Avatar
    wimw 16 april 2015

    Ik vind het echt een verbetering t.o.v. het daarvoor gebruikte Chessbomb, dat bij open toernooien niet specifiek de partijen van de koplopers laat zien en daarbij ook maar een beperkt aantal partijen aanbiedt. Dan kan je dus de belangrijkste partijen missen, waar de toernooiwinst van afhangt.

  6. Avatar
    Kees Schrijvers 16 april 2015

    Via LIVE zijn de livepartijen apart te volgen (dus oude button linksboven gebruiken). Dit zorgt voor een snellere homepage EN een overzicht van alle live-uitzendingen. Dit is makkelijk met terugkijken naar "oude" toernooien.

  7. Avatar
    Lucas 16 april 2015

    Voor mij heeft het geen toegevoegde waarde. Voor live partijen kijk ik tegenwoordig meestal naar chess24.com. Qua interface en gebruikersgemak vind ik dat veel beter dan chessbomb en chessarena.

  8. Avatar
    Kees Schrijvers 18 april 2015

    Vanaf van vandaag tonen we een live-uitzending op de voorpagina, de rest is via LIVE te bekijken. Hiermee wordt de laadtijd van de homepage niet veel vertraagd denken wij.

  9. Avatar
    BertHollander 20 april 2015

    Deze huidige opzet bevalt me prima en lijkt me beter dan het vorige, omdat nu het archief niet zo "vervuild" wordt.

  10. Avatar
    Twaburov 26 april 2015

    Bevalt goed! Qua interface en gemak vele malen beter dan chess24 en chessbomb.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.