Aanmeldingen voor Pathena Open van harte welkom!

Wat was het een feest vorig jaar. Het Pathena NK Jeugdschaken 2014 in het Topsportcentrum in Rotterdam. Een mooie promotie voor Rotterdam en ook voor het schaken in de regio. Dit jaar gaat Stichting Pathena opnieuw het Pathena NK Jeugdschaken organiseren, in samenwerking met de Schaakbond, RSB en Gemeente Rotterdam. Opnieuw 60 liveborden, 8 dagen lang, 9 ronden, 120 deelnemers. Op een toplocatie.

Schaken is topsport. Dat is ook in Rotterdam zo. Dat zagen we in januari toen Tata Steel Chess Rotterdam bezocht. Een enorm succes, mede door de vele toeschouwers. Toen is ook het idee geboren om een mooi toernooi in Rotterdam te organiseren. Dat is het Pathena Open geworden.

Het Pathena Open wordt gehouden in de avonduren op de dagen van het Pathena NK Jeugdschaken. Dezelfde locatie als het NK. En ook op dezelfde borden. Een mooi toernooi op een topsportlocatie. Ook het Pathena Open speelt dus op liveborden die live via internet te volgen zijn. Het toernooi wordt gehouden op dezelfde locatie, het promenadedek van het TopsportCentrum Rotterdam. 7 ronden beginnend op zaterdag 2 mei en eindigend op vrijdag 8 mei. In de eerste 5 ronden kan 2 keer een bye worden opgenomen. Lees meer…..

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.