Hoe mooi kan het zijn

Succes hebben in het schaken is niet van zelf sprekend. Er moet hard gewerkt worden, heel wat uren gemaakt worden en tegenslagen incasseren. Iedere schaker kent dat wel, maar toch zetten we door. Voor die mooie momenten!

Julian van Overdam scoort het beslissende punt in de beslissende wedstrijd!

Gister was dan die dag, Charlois Europoort clubkampioen van Nederland! Een fantastisch resultaat dat na jaren hard werken tot stand gekomen is. Drijvende kracht achter dit alles is Michel de Wit die het eerste team na jaren uit de derde klasse wist te spelen. Toen het seizoen erop de broers van Overdam besloten extern uit te komen voor Charlois Europoort zag Michel zijn kans schoon. Diverse trainers werden aangetrokken om de jongens te begeleiden.

Michel de Wit de drijvende kracht achter het succes van Charlois Europoort

Jan , Julian , Roger,Marco, Michel , Dick en Valery vormden de basis van het team, aangevuld met diverse IM’s en GM’s die Michel had weten aan te boren met zijn connecties in het Nederlandse en Belgische schaakwereldje.

Verschijnende heroïsche gevechten met vooral het team van Kennemer Combinatie werden door de jaren heen uitgevochten. Totdat dit seizoen de rentree werd gemaakt in de meesterklasse. Lees verder…

1 Comment

  1. Avatar
    Hendrikom april 26, 2015

    Puike prestatie, goed gedaan! Hopelijk ook tot ziens in Skopje!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.