KNSB-competitie – slotronde: drie ploegen degraderen

De teams van DSC Delft 2, Westlandse Schaakcombinatie en Schaakcombinatie HTV zullen het nieuwe competitie-seizoen een klasse lager gaan spelen. Voor Schaakcombinatie HTV betekent dit terug naar de Promotieklasse van de competitie van de Haagse Schaakbond.

DSC Delft 2 mag na het kampioensjaar in het vorige seizoen meteen weer terug naar de 3e klasse, ondanks een overwinning op Utrecht 2. Voor het team van de Westlandse Schaakcombinatie kwam de degradatie naar de 3e klasse harder aan.

In de 1e klasse A wint de sterkste formatie van DSC Delft de verre uitwedstrijd in Zwaag en sluit een schitterend seizoen af. In de 3e klasse F scoort Promotie twee matchpunten tijdens de derby tegen Schaakcombinatie HTV.

Uitslagen en verslagen op de hsb-site

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.