NHSB-Snelschaakkampioenschap op zaterdag 16 mei

Beste schakers,

Op zaterdag 16 mei vindt wederom het open Noord-Hollands Kampioenschap Snelschaken plaats!

Er zullen 15 ronden worden gespeeld van 5 minuten p.p.p.p. De eerste vijf prijzen bedragen €350, €200, €125, €100 en €50,-. Daarnaast zijn er zeer veel andere (jeugd- geld- en rating) prijzen, waaronder voor de kampioen van de NHSB en voor de beste jeugdspeler.

Net als in voorgaande jaren verheugen wij ons op een leuk en gezellig toernooi! Meldt u daarom snel aan via of op www.schaak.club De huidige deelnemerslijst kunt u bekijken op caissa-eenhoorn.nl/wordpress/?page_id=2035

De aanvangstijd is 10.45 uur en de prijsuitreiking zal om 16.45 uur plaatsvinden. Het inschrijfgeld bedraagt €9 (GM / IM vrij; onder 18 jaar €5).

De speelzaal is MFA de Kreek, Meetketting 1, 1689 XD te Zwaag (Hoorn). De locatie is goed te bereiken per openbaar vervoer (vanaf station Hoorn bus 13) en er is een zeer goede gratis parkeergelegenheid. Bij de speelzaal bevindt zich een bar waar (fris)drank en hapjes worden verkocht.

Zie voor meer informatie de flyer in de bijlage. Het verslag van 2014 kunt u vinden op caissa-eenhoorn.nl/wordpress/?p=3717

Met sportieve groet,

Sv. Caissa-Eenhoorn

www.caissa-eenhoorn.nl

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.