Lawaai bij het schaken in Rotterdam: Toen en Nu

Afgelopen zaterdag was Nick Schilder (van het zangduo Nick en Simon) weer te gast in Rotterdam. Eerder was hij al te gast op de OBS Charlois om er schaakles te geven. Hij was nu uitgenodigd om het Pathena NK Jeugdschaak te openen en om dit festijn luister bij te zetten.

Na de loting voor het NK speelde Nick een partijtje op het Groot Rotterdam Schaakspel tegen Sylvia Fluit en Kimmily Tan. Sylvia doet mee aan het NK (meisjes AB) en Kimmily (8 jaar) is al eens kampioen geweest in haar leeftijdscategorie. Nick won het partijtje dat een half uur duurde en waarvoor veel belangstelling was. Lees meer….

2 Comments

  1. Avatar
    Avdg mei 06, 2015

    Sylvia Fluit doet mee bij de meisjes AB, niet bij de meisjes C.

    Verder een leuk stukje, ik kijk ook uit naar een nieuwe Column van Jan v.d. Ende.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.