Ot en Sien schaaktoernooi

Zaterdag werd in Roden het Ot en Sien rapidtoernooi gehouden.

Slechts één prijs te verdienen, namelijk een kunstwerk waarin schaken en Ot en Sien samen komen.

Voor degenen die Ot en Sien niet kennen dat is de methode van de leesplank.

Op papier waren Otto Rubingh de nieuwe kopman van Leek en webmaster Fons van Hamond de grote kanshebbers met Johan Scharft en Hiddo Zuiderweg als degenen die misschien konden voorkomen dat zij met het kunstwerk zouden vertrekken.

Lees verder…

Over jan van os

Ik ben meer dan 50 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Momenteel voorzitter van mijn schaakclub ESG en ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.