ROC Nova College Toernooi 2015 gaat door!

Op 26, 27 en 28 juni 2015 vindt de 13 editie van het ROC Nova College Toernooi plaats. Lang was onzeker of het toernooi doorgang kon vinden, maar het Nova College heeft de locatie aan de Zijlweg in Haarlem ter beschikking gesteld.

Informatie

Schaakvereniging undefinedHWP Haarlem organiseert jaarlijks aan het begin van de schaakzomer het ROC Nova College Toernooi. Het toernooi is al jaren een van de sterkst bezette weekendtoernooien van Nederland. Tot de winnaars van eerdere edities behoren Nederlandse toppers als Erwin l’Ami en Friso Nijboer, maar ook sterke internationale grootmeesters als Vladimir Epishin, Aleksander Berelovich, Stelios Halkias, Merab Gagunashvili, Igor Khenkin en Vyacheslav Ikonnikov. De laatste editie werd een gedeelde prooi voor Stewart Haslinger, Matthew Sadler, Erik van den Doel en Alina l’Ami.

Er wordt gespeeld in twee groepen, ingedeeld op sterkte:

groep A: KNSB-rating >1850

groep B: KNSB-rating <1900

Meer informatie:Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.