Huub van Dongen Memorial toernooi met live muziek!

Op zaterdag 20 juni organiseert Dubbelschaak ’97 het 4de Huub van Dongen Memorial toernooi. Het bijzondere van deze editie zal worden dat er live muziek tussen (en misschien zachtjes tijdens) de partijen gespeeld zal worden. De muziek wordt verzorgd door de band Two of Us. Deze band, waarvan het 2-tal familie is van Huub, speelt voornamelijk muziek uit de jaren 60 en hebben onder andere een groot deel van de liedjes van The Beatles en ook Simon & Garfunkel in hun repertoire staan.

Op de foto hieronder is Two of Us te zien tijdens een concert dat ze gaven bij het jaarlijkse Beatles festival in The Cavern Club te Liverpool. Een club waar ook The Beatles zelf ooit een concert gaven.

Een en ander zal gecombineerd worden met een pubquiz tussen de wedstrijden door en hiervoor is in het bijzonder een heuse quizmaster opgetrommeld!

Ook na het toernooi tot aan de barbecue zal de band je laten genieten van de prachtigste nummers van The Sixties.

Kortom… een niet te missen evenement!

Meer informatie over het toernooi, alsmede de opzet, is te vinden op de toernooisite.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.