Intellimagic sponsor LSG

IntelliMagic officieel sponsor van het Leidsch Schaakgenootschap

IntelliMagic, softwarebedrijf in Leiden, is een meerjarige sponsorovereenkomst aangegaan met het Leidsch Schaakgenootschap (LSG), de oudste schaakvereniging van Leiden. De stad Leiden vormt al honderden jaren een bakermat voor zowel de wetenschap als het schaken. Van verschillende schaakmeesters heeft de wieg in Leiden gestaan, maar ook buitenlandse grootmeesters hebben zich altijd aangetrokken gevoeld tot de hier heersende rijke schaakcultuur.

Het eerste team van LSG wordt aangevoerd en getraind door de Bosnisch-Nederlandse grootmeester Predrag Nikolić, meervoudig kampioen van Joegoslavië én Nederland. Dit team speelt al jaren in de hoogste Nederlandse competitie: de Meesterklasse. Met dit sponsorschap zal het eerste team voortaan de naam “LSG IntelliMagic” gaan dragen.

Het sponsorschap van IntelliMagic stelt LSG in staat om Predrag Nikolić voor langere tijd aan zich te binden. Met een speler en trainer van dit kaliber heeft LSG jonge en talentvolle schakers, die naar Leiden komen om te studeren of te werken, veel te bieden. Omgekeerd vergroot IntelliMagic met deze sponsoring haar bekendheid als inspirerende werkgever in hartje Leiden voor intelligente academici die een uitdagende baan zoeken binnen de softwareontwikkeling.

1 Comment

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.