Editie met verrassingen

De derde editie van het kroegloperstoernooi in Apeldoorn is weer sfeervol verlopen. Het was goed toeven in Apeldoorn met zonnig weer (tussendoor wat regenspatjes maar het bleef lekker warm), het WK beachvolleybal en het Drakenbootfestival op de achtergrond.

Nico Zwirs (l) – Mark Timmermans

Foto Jeroen van Esseveldt

Lucas van Foreest uit Groningen deed voor de derde keer mee en wist samen met zijn Utrechtse partner Casper Schoppen de grootmeesterlijke concurrentie voor te blijven en de hoofdprijs in de wacht te slepen. In de spannende laatste ronde verloor Lucas van zijn broer Jorden, maar Casper won van Thomas Beerdsen. Nico Zwirs en Maurice Schippers haalden eveneens 11 uit 14 en werden knap tweede.

Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.