Hoofdsponsor start 9de editie..

Verleden, heden en toekomst. Dat is een handige communicatieve handleiding voor het maken van een dagverslag. Al deze elementen ziet u in dit eerste (korte) dagverslag langskomen. Eerst maar eens het ‘heden’. Op bijgaande foto (Maaijveld) doet hoofdsponsor Roel Piket (Adhoc & Solide) de eerste zet voor de 14-jarige Sebastian Halfhide. Dit nationale toptalent (<14) tegen de nummer één op rating David Howell (2698) deed het lange tijd geweldig. Het was maar goed dat Howell tijdens het Openings Event enige conditionele training heeft gehad, anders zou deze slijtageslag in een puntdeling zijn geëindigd. Als al gezegd: na een lange strijd verloor Sebastian op zitvlees alsnog een pion en het loper eindspel.

Nog meer heden is de geweldige prestatie van het nationale toptalent (<16 jaar) Marijn den Hartog. Deze jongeman gaat in het najaar naar het EK-jeugd (Kroatië) en omdat hij als nationaal toptalent gezien Postny-dHartogwordt, vermelden wij hier nog maar eens even zijn streven. Hij heeft een pagina in het digitale talentboek en u kunt hem daarbij sponsoren door een duit in het zakje te doen.Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.