4e Santpoortse Kroeglopertoernooi (zondag 2 augustus)

Schaakclub Santpoort organiseert op zondag 2 augustus voor de 4e maal het Santpoortse Kroeglopertoernooi tijdens de Santpoortse feestweek.

Er wordt geschaakt op dezelfde locaties als vorig jaar: start- en eindpunt de Wildeman, Chen Tong Kong, Manor, café Bartje, Ramsis, Dingespoort en Laantje. Na afloop kan er worden gegeten bij Laantje, afgelopen jaar werd hier gretig gebruik van gemaakt door de schakers.

Inmiddels hebben zich al 38 duo’s van variërende sterkte aangemeld. Behalve het prijzengeld voor de hoogst geklasseerde schakers zijn er ook geldprijzen en prijzen in natura te winnen voor minder sterke schakers in meerdere ratingcategorieën. De prijzen in natura zijn allemaal belangeloos beschikbaar gesteld door Santpoortse ondernemers!

Voor meer informatie of als je jouw duo wilt inschrijven, kijk dan op www.schaakclubsantpoort.nl/kroeglopertoernooi of stuur een e-mail naar .

Kijk ook eens op www.facebook.com/dorpsfeestsantpoort?fref=ts voor meer informatie over en foto's van de Santpoortse feestweek!

Wij hopen u allen op zondag 2 augustus als deelnemer of anders als toeschouwer te mogen begroeten!

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.