Atlantis toernooi gaat bijna van start

Donderdag 27 augustus start de 9e editie van het Atlantistoernooi. De meest opvallende namen op de deelnemerslijst zijn GM Sipke Ernst die zijn titel verdedigt en een andere voormalig winnaar IM Erik Hoeksema. Maar ook andere sterke spelers zoals IM Merijn van Delft, FM Frank Erwich en IM Migchiel de Jong kunnen voor geduchte concurrentie zorgen. En wie weet wat het aanstormend talent zoals Lucas van Foreest, Ivo Maris, Nick Maatman, Eelke de Boer en Jonas Hilwerda dit toernooi zal laten zien!

Nieuw dit jaar is dat er 4 live topborden kunnen worden gevolgd dankzij sponsoring van SDPN en DGT. Hoofdsponsor is dit jaar opnieuw administratiekantoor Adhoc & Solide Administratie & Advies. Saillant detail is dat directeur Roel Piket zelf meespeelt in de A-groep.

Toernooidirecteur Bert van der Marel: "We zien uit naar een spannend en sfeervol toernooi". Zondagmiddag 30 augustus is de laatste ronde; het toernooi wordt gehouden in het Jannes van der Wal Denksportcentrum

1 Comment

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.